Стоянски дай да ги видим тея джанти...дай инфо за тях, снимка модел..
Известие
Collapse
No announcement yet.
мнения за поведение на 159 при зимни условия..!?
Collapse
X
-
ето този модел, някой ги беше показвал скоро
2 от джантите са чисто нови (4-5 месеца), 2 са 4 годишни, едната е ожулена за съжаление, но не е драматично
правички са
търся да й сложа някакви 16ки, че вече искам по-меко возене, а разликата се оказва, че е драматична във возията
навит съм и на някакъв бартер
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеето този модел, някой ги беше показвал скоро
2 от джантите са чисто нови (4-5 месеца), 2 са 4 годишни, едната е ожулена за съжаление, но не е драматично
правички са
търся да й сложа някакви 16ки, че вече искам по-меко возене, а разликата се оказва, че е драматична във возията
навит съм и на някакъв бартер
А и аз ти го казвам от личен опит,първата зима карах с 16-ки и ми беше достатъчно
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБате не прави тази грешка,ще сбъркаш много ако я качиш зимата на 16-ки..................в Сф поне няма каране,питай Боян/Баунсър/А и аз ти го казвам от личен опит,първата зима карах с 16-ки и ми беше достатъчно
ПС: как обаче пишем във форума на бъдни вечер уахахах болни мозъци ейййййsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеами аз мислех на някакви високи гуми да я сложа просто ? не се ли лекува така ситуацията ?
ПС: как обаче пишем във форума на бъдни вечер уахахах болни мозъци ейййййМи аз бях с 205/60/16 и колата беше ниска,сега с 225/50/17 е друга бира,знам че не е много разликата но я има и явно е достатъчна
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Чакам си 17-ките след Нова Година
Обувам и едни нови гуми на любимата и вече ще съм щастлива и доволна
Вчера ,след като покарах доста из града и установих,че Дядо Коледа е донесъл нови,още по-големи дупки по варненските улици,се почувствах щастлива,че не настоявах (да се чете че не изнудвахза OZките точно зимата
Няма друга такава разорана нива като село Варнево“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЧакам си 17-ките след Нова Година
Обувам и едни нови гуми на любимата и вече ще съм щастлива и доволна
Вчера ,след като покарах доста из града и установих,че Дядо Коледа е донесъл нови,още по-големи дупки по варненските улици,се почувствах щастлива,че не настоявах (да се чете че не изнудвахза OZките точно зимата
Няма друга такава разорана нива като село Варнево
Аз тази зима не издържах и прибрах колата,случи се че точно я бях измил обстойно и хвана зимата,та се случи в гаража и си остана там.Движа се с една алтернатива под прикритие,с която пак си личи че съм от набутаните фенове на талянски трошляци(мислещи по този начин всички що се возят от голф нагоре).....!!!
Та по темата,кои и какви са джантите...На стоян джантите ли взе..Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
На колегата alfageorgi
джантите чакам с нетърпение
ето тези са
Иначе и моята си спеше щастливо в гаража,докато бяха снеговете.
Господин Кметане сметна за нужно да се почистват улиците и щях да бъда като " Снегориночка "
Направо ми се плачеше,като опираше на всеки коловоз ,повече няма да си го причинявамДа не говорим какъв лед беше навсякъде
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеНа колегата alfageorgi
джантите чакам с нетърпение
ето тези са
Иначе и моята си спеше щастливо в гаража,докато бяха снеговете.
Господин Кметане сметна за нужно да се почистват улиците и щях да бъда като " Снегориночка "
Направо ми се плачеше,като опираше на всеки коловоз ,повече няма да си го причинявамДа не говорим какъв лед беше навсякъде
Аз си търся 18-ки за лятото,като 17-ките ми остават за зимни.
Да са ти честити новите джанти,и продавай по-скоро тези еленови рога..Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Харесват ми и добре стоят
Лятото и аз съм на 18-ки,(пак спици )
Много ми допада по-твърдата возия
Още само няколко дни с "рогата"
Пепи,мерси !
В снеговете бях пеша (ако мръднех изобщо от нас )
Хих-и и в този ред на мисли,какво е щастлива блондинка(т.е -аз ) ?
Тази,на която Молът е през булеварда“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеЧестито пожелавам! Дано ти се харесат...в сенговете и аз карам 156-цата...нищо не чистят, ужасно е!Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
159-та се справя с всякакви снегове без да се замисли...като танк. Ни и 156-та е ок, гумите са хубави и внимавам.
Мн приятели ми се чудят...защо като видя сняг и излизам с 156-та...върви обясни защо...
Вярно съм малко странен...ма ме взеха на базик.
Края на февруари ще дойде нейното време..и пак ще цепим шортитеsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Е,то как да караш като никъде не чистят
Завали ли (във Варна ) и нещата излизат извън контрол.
Не мога да кажа как се държи на сняг ,но на лед си беше преживяване“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
Comment